I sommer har det skjedd lite i saken, men 29 august 2024 har Larvik kommune mottatt en mail fra tidligere byggesakssjef i Larvik kommune Tom Aasrum som nå er ansatt som Fagnettverksleder SØK pbl i Norconsult Norge AS i avdelingen i Larvik.

Bøkebloggen skrev om saken søndag og du kan lese hele saken her.

Allerede 3 september 2024 svarer tilsynsjurist Thor Håkon Lindstad opp Tom Aasrum og skriver dette:

«-Denne saken har versert lenge og Skuggedal har brukt over ett år på å kontakte en ansvarlig søker for å forsøke å få tiltaket over i lovlige rammer. Derfor ser vi fortsatt et klart behov for fortsatt tvangsmulkt for å motivere til retting. Saken blir ikke satt på pause. Ved ferdig retting har kommunen derimot en skjønnsmessig adgang til å sette mulkten ned, jf. pbl. § 32-5 andre ledd. Det gis ingen lovnader om at den adgangen vil bli brukt».

«-Det er alltid mulig å søke i ettertid. Det er ikke en spesiell åpning vi har gitt i denne saken. Det er derimot tiltakshaver som bærer risikoen for at det skjer såpass sent, mens tvangsmulkt allerede løper».

«-Forhåndskonferanse kan bookes på vanlig vis. Utover det ser ikke kommunen noe behov for et møte.Det er søkers oppgave å kartlegge og redegjøre for rammene forsøknaden. Ta heller kontakt hvis det oppstår konkrete spørsmål. For ordens skyld vil ikke undertegnede være saksbehandler».

Les hele mailen fra Lindstad her, 3 september 2024 Svar fra Larvik kommune.

Hva skjer med Lesten nord for Kjerringvik, blir det jordbruk igjen?

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.comhvis dere har noe på hjertet.

 

* Følg Bøkebloggen på Facebook *