Bøkebloggen skrev 30 august 2024 saken «Hva blir tilbudet for brukerne på Langrønningen gård (Grønn Omsorg) i 2025?» Les saken her. Og 22 august 2024 publiserte vi et innlegg fra Monica Blom som er et tilsvar til kommunalsjef Guro Winsvold. Les innlegget her.

I september 2024 var det møte i Hovedutvalg for miljø, kultur og næring og da diskuterte politikerne i utvalget saken om nedleggelse av Grønn Omsorg på Langrønningen gård i Kvelde.

Kommunedirektøren la 4 september 2024 frem en melding til politikerne om status og fremtidig alternativ for dagens brukere. Les hele meldingen fra virksomhetsleder Hanna Marie Wiig Andersen her, 27 august 2024 Langrønningen gård

I dag publiserte NRK en sak hvor de har intervjuet både eiere, brukere, ansatte og varaordfører Gina Johnsen i Larvik.

«Grønn Omsorg» i Kvelde kan snart være historie.– Det er bare trist, sukker en tydeleg gripen Gunn Tove Furulund, og skuer utover livsverket hun og mannen Knut Martin har skapt.

Snart skal Gunn Tove Furulund pensjoneres, og dermed stopper den økonomiske støtten fra Larvik kommune.

Gina Merethe Johnsen (Frp) er både varaordførar og leder for hovudutvalget for Helse i Larvik kommune. Hun er enig i at Grønn Omsorg i Kvelde er et viktig og velfungerande tilbud, men sier politikerne ikke har noen mulighet til å verne driften. Les hele saken her.

«-Vi beklager veldig at vi ikke kan videreføre Grønn Omsorg på Langrønningen gård», uttalte varaordfører Gina Johnsen til NRK i dag.

Du kan høre innslaget på NRK Radio her. Og se hele innslaget på NRK TV her, spol frem til ca 09:40.

 

Kontakt oss gjerne på mail adresse :bokebloggen@gmail.com hvis dere har noe på hjertet.

* Følg Bøkebloggen på Facebook *